Video in limba engleza

Dr. Mircea Puscasu:
“O conferinta a dr. David Ayoub, care demonstreaza la rece conexiunea intre mercur, autism si agenda mondiala de vaccinare promovata de GAVI si legatura cu National Security Study Memorandum 200 for population control. Cine e cinstit cu sine insusi va urmari adevarul si nu scuzele neputintelor si intereselor proprii.

O conferinţa cu dovezi clare despre:
  • existenta unor cantitati enorme de mercur in vaccinuri, cantitate declarata de insisi producatorii, exprimata in unitati de masura improprii pentru a parea cantitate neglijabila (0,01% zic ei, cand ar trebui sa exprime mercurul in “parts per billion” (ppb), unitate in care concentratia maxima admisa este de 2 ppb in apa potabila, iar intr-o doza de vaccin este in cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%));
  • efectele clinice ale intoxicatiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrarii mercurului prin vaccinuri;
  • corelatii statistice intre mercurul din vaccinuri si incidenta autismului (*primul caz de autism este descris in 1932, mercurul s-a introdus in vaccinuri in 1931; *dupa introducerea pe scara larga in anii 60-70 incidenta autismului a crescut de la un caz la suta de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni in 2005 si un caz la 88 de oameni in 2013; *comunitatile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de imbolnavire de autism(in 20.000 de Amish nevaccinati, nu exista autism);
  • dovezi medicale (biochimice si clinice) ce arata ca autismul este o forma de reactie la mercur ce apare la foarte multi copii expusi la mercurul vaccinal;
  • tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arata scaderea mercurului intratisular, cresterea excretiei de mercur, imbunatatiri spectaculoase ale conditiei neuro-psihice ale pacientului (un caz mentionat: dupa tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur copilul a inceput sa vorbeasca);
  • cine implementeaza la scara mondiala vaccinuri, ce interese au?
  • legatura intre campania mondiala de vaccinare si miscarea mondiala de control al populatiei, prin sterilizari fatise si ascunse, debilizari fizice si psihice, controlul nasterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticonceptionalelor, vaccinurile anti-sarcina, promovarea ideilor malthusiene in mass-media, educatie, institutii publice.
  • multe alte date, statistici, informatii oficiale, studii clinice, biochimice.
O conferinta impresionanta, merita urmarita pentru multitudinea datelor puse la un loc si pentru imaginea de ansamblu creionata astfel. Un rezumat la indemana oricui.”

* * * * *

Dr. Russell Blaylock – Cum vatameaza vaccinurile dezvoltarea creierului copiilor

* * * * *

Epidemia tacuta; Povestea nespusa a vaccinurilor
(Silent Epidemic; The Untold Story of Vaccines)

* * * * *

Autism made in the USA – Vaccinurile, metalele grele si toxinele cauzeaza epidemia de autism

* * * * *

Hear this well – aproape 300 de parinti care relateaza despre cum vaccinurile le-au transformat copiii sanatosi in copii autisti!
[Atentie, un material foarte emotionant!]

* * * * *

Dr. Tenpenny – Ce ne spun documentele CDC despre vaccinuri

* * * * *

Dr. Teresa Deisher depune marturie in fata Congresului american despre legatura din vaccinuri si incidenta crescuta a autismului!

* * * * *

Dr. Suzanne Humphries – Aluminiul este toxic pentru toate formele de viata! Argumente impotriva aluminiului din vaccinuri!

* * * * *

Kihura Nkuba – Demascarea agendei de vaccinare antipolio in Africa!

Dr. Stephanie Seneff – Cea mai buna explicatie a legaturii vaccinuri-autism

Vaccinurile – ucigasul tacut (prelegere dr. R.E. Tent)

Vaccine Nation – dr. Gary Null

Vaccination – The hidden truth