Imunitatea la TBC – Gluma sau frauda?

Din nou, să gândim logic. O persoană care în timpul vieții face TBC nu dobândește imunitate față de această afecțiune. Dacă face o dată, va face și a doua, și a treia oară șamd. Niciun medic nu poate să afirme că există imunitate dobândită la TBC. NIMENI, rețineți!

Bun, pe principiul acesta punem următoarea întrebare: Ce rol are vaccinul anti-TBC care se efectuează la naștere? Răspuns: Numai rol de protecție nu are, ba chiar persoanele care au fost vaccinate s-au îmbolnăvit pe capete. Să nu mai vorbim de câștigurile ce reies din campaniile de vaccinare.

Mai jos aveți rezultatele unor studii care demonstrează faptul că vaccinul BCG are eficiență ZERO în protecția față de TBC. Sursele sunt trecute sub imagini.

BCG-Malawi-Lancet-1996

BCG-India-Indian-Journal-Medical-Research-1999

Pe baza exercițiului de gândire logică ne putem da seama foarte ușor că vaccinarea împotriva TBC este o fraudă orechestrată excelent de marile guverne și marile companii care-l produc.

Cine mai crede că incidența scăzută a TBC-ului se datorează campaniilor de vaccinare și nu îmbunătățirii condițiilor de trai, ar face bine să facă puțină documentare în acest sens. Până nu demult și eu credeam la fel, dar după puțin research m-am convins că nu e așa.

Apropo, mai vă aduceți aminte de cazurile de TBC apărute la Constanța în urma vaccinării? Mai vorbește cineva despre ele, s-a făcut vreo anchetă, s-a oprit vaccinarea, s-au dat amenzi, s-a făcut ceva în acest sens? Nimic. Vaccinăm în continuare și suntem atenți să nu mai apară alte cazuri. Doar atât.

În rest, gândiți cu capul vostru și să auzim numai de bine!

Sursa: http://www.farmacistul.com/imunitate-la-tbc-gluma-frauda/