Pojarul

Pojarul (rujeola) este o boală a copilăriei prin care treceau pe vremuri majoritatea copiilor, fără probleme şi complicaţii; complicaţiile apăreau de cele mai multe ori din cauza tratamentului greşit, de scădere a febrei în mod chimic. Medicii pediatri competenţi ştiu că la pojar niciodată nu se intervine pentru a scădea febra. 

Cazurile cu complicaţii în Africa, de exemplu, se datorează condiţiilor de viaţă precare. În Africa, rujeola este prevenibilă şi tratabilă cu doze mari de vitamina A, după cum confirmă OMS (studii efectuate de Aaby et al).

Introducerea campaniilor vaccinale în masă a fost făcută când rata mortalităţii de la rujeolă scăzuse deja cu 94%.

Vaccinul nu are nicio influenţă asupra reducerii mortalităţii, care se datorează îmbunătăţirii condiţiilor şi standardului de viaţă.

Vaccinaţii pot fi focare de infecţie (conform Institutului Robert Koch din Germania).

Vaccinurile nu oferă protecţie.

În cazul vaccinaţilor care dezvoltă simptome de pojar, medicii pun diagnostice fanteziste (“pojărel”, “rujeoletă”, “exantem morbiliform”, “eczemă post-virală”, “erupţie virală”, “eritem infecţios”, “fruste morbiloide” şamd), pentru a masca faptul că un foarte mare număr de persoane vaccinate se îmbolnăvesc de pojar.

Multe studii efectuate în SUA au demonstrat că la epidemiile de pojar 99% din bolnavi erau vaccinaţi la zi. În România, statisticile demonstrează că foarte multe persoane vaccinate conform schemei recomandate de vaccinare dezvoltă rujeolă.

Measles outbreak in vaccinated population 1985

 

Articole despre pojar:

Pojarul, imunitatea de turma si epidemiile de panica

Motto: “Nu-ti cer sa gandesti ca mine. Iti cer doar sa gandesti” (Holistic Doula, FB)

Pe 12 august 2013 a avut loc la televiziunea germana emisiunea de pe MDR, o dezbatere nemteasca extrem de politicoasa despre vaccinare: pro si contra, ca si consecinta la o “sugestie” facuta de ministrul sanatatii din Germania, dl. Bahr …… CITESTE MAI DEPARTE

* * * * *

Cum se trateaza corect pojarul

Cum sa ne purtam cu pojarul copiilor. Iata cateva remedii naturiste pentru toate mamicile ingrijorate de epidemia de rujeola. Si pentru aceasta, vom apela la o planta ce creste pe meleagurile noastre – modestul brusture. …… CITESTE MAI DEPARTE

 

* * * * *

Pojarul – alba-neagra cu diagnosticul

In Germania, Institutul Robert Koch este autoritatea suprema pentru “boli infectioase”, epidemiologie, statistici de sanatate si, evident, vaccinare.

Grupul de medici AGI Impformation ne explica, utilizand surse oficiale, cum incearca Institutul Robert Koch sa dea explicatii si recomandari contradictorii si lipsite de orice logica.

Vom demonstra acest lucru folosind exemplul pojarului – un exemplu perfect daca ne gandim la actuala isterie propagandistica in intreaga Europa. …… CITESTE MAI DEPARTE

* * * * *

Productia vaccinului antirujeolic

Nu v-ati pus si voi aceasta intrebare de nenumarate ori? CUM se produce un vaccin? Cum se produce vaccinul ROR, de exemplu?

Ei bine, si noi ne-am pus aceasta intrebare, iar de curand am gasit si o sursa oficiala, direct de la CDC, despre “Izolarea si identificarea virusului pojarului in culturile celulare“…….. CITESTE MAI DEPARTE

* * * * *

Imunitatea de turma – un mit nestiintific

Dupa cum am explicat mai sus, vaccinarea nu este imunizare.
In realitate, „imunitatea de turma” este un argument politic, nu medical.
In realitate, „a fi vaccinat” nu echivaleaza in nici un caz cu „a fi imun”, caci si vaccinatii se pot imbolnavi, si vaccinati pot fi la fel de bine purtatori si transmitatori ai agentilor infectiosi („vectori de infectie”).
In realitate, nu este suficient ca cel putin 95% sa fie vaccinati impotriva rujeolei, ci este necesar ca acesti „cel putin 95%” sa fie imuni la rujeola……………………… CITESTE MAI DEPARTE

* * * * *

Rujeola – Tratament sau malpraxis?

Circulă în aceste zile pe Facebook o reţetă a unui medic pe post de “tratament” pentru un copilaş de 9 luni cu rujeolă.

În continuare aveţi analiza acestei reţete, pentru a o trece prin propriul vostru discernământ şi pentru a putea lua decizii informate când vreun (alt) medic vă trimite să vă umpleţi punga la farmacii…………………………… CITESTE MAI DEPARTE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name
Email
Website