Comunicat privind pliantele PDI – Pesticide si celule fetale in vaccinuri

5 septembrie 2018 – COMUNICAT

Asociaţia Pro Decizii Informate a luat cunoştinţă de campania furibundă de denigrare pornită în mass media cu privire la presupusa distribuire de către Asociaţia noastră a unor pliante contrafăcute, purtând siglele unor organizaţii oficiale.

Am comunicat deja că este vorba despre o calomnie. Am informat atât pe o doamnă jurnalistă de la ProTV, cât şi pe un domn jurnalist de la Digi24 că în imaginile circulate pe Facebook (sursa: Ioana Mănoiu, angajată în marketing) este vorba de o prezentare tendenţioasă a DOUA pliante, dintre care doar unul singur este realizat şi distribuit de PDI, celălalt fiind fotografiat trunchiat şi prezentat în mod (intenţionat) fals, pentru a induce în eroare şi a crea impresia că ar fi vorba de unul şi acelaşi pliant, marca PDI.

Asociaţia Pro Decizii Informate nu realizează şi nu distribuie decât materiale informative sub sigla proprie, furnizând surse oficiale, medicale, ştiinţifice.

DA, vaccinurile conţin celule fetale (o spun prospectelestudiile şi paginile oficiale).

DA, vaccinurile conţin pesticide (o spun laboratoare independente).

Asociaţia Pro Decizii Informate se delimitează de orice materiale contrafăcute sau ilegale, indiferent de persoanele care se află în spatele distribuirii acestor materiale, fie că este vorba de activişti antivaccinare sau de o operaţie “false flag” care urmăreşte denigrarea Asociaţiei Pro Decizii Informate ca membră a Coaliţiei pentru Sănătate şi a Coaliţiei pentru Familie.

Solicităm ca atât jurnaliştii de la Hotnews, care au declanşat această campanie de denigrare, cât şi domnul Vlad Mixich – care şi-a permis să menţioneze în context denigrator în mass media numele unora din membrii Comitetului Director al Asociaţiei Pro Decizii Informate – să furnizeze dovezile pentru afirmaţiile făcute în spaţiul public despre PDI, afirmaţii care nu au acoperire reală şi reprezintă calomnii.

Anunţăm pe această cale că, în caz contrar, toţi cei care au răspândit în spaţiul public aceste informaţii fără suport real vor fi confruntaţi cu demersurile noastre legale pentru acţiunea lor calomnioasă.

* * * * *

COMUNICAT CU PRIVIRE LA PLIANTELE PDI

Asociatia Pro Decizii Informate distribuie de mai multa vreme in Romania pliante si flyere cu informatii despre vaccinare.

Aceste infografice, pliante si flyere marca PDI, purtand logo-ul PDI, circula de multa vreme, putand fi descarcate AICI-LINK si listate in scopul distribuirii si informarii populatiei.

Mai nou, am fost informati prin diferite canale ca ar circula in Romania un pliant complet nou, care pare a fi contrafacut si care utilizeaza siglele OMS, MS si UNICEF (!).

Asociatia Pro Decizii Informate se distanteaza in mod oficial de asemenea pliante anonime/contrafacute, care nu au nimic in comun cu PDI si nu au fost realizate si/sau distribuite de catre sau cu acordul PDI.

Pliantele si flyerele, precum si infograficele PDI poarta exclusiv sigla PDI.

Iata imaginile concrete dintr-un flyer fata-verso care a fost realizat de PDI si din care reies si sursele utilizate.

 

Pesticide in vaccinuri

Si verso:

Celule fetale in vaccinuri

Alte materiale realizate si distribuite de Asociatia PDI pot fi gasite, dupa cum am spus mai sus, AICI-LINK.

Dupa cum se poate vedea clar, am utilizat fotografii care nu intra in categoria dreptului de copyright. Cunoastem si noi legile!

Avem incredere ca niciunul din cititorii nostri nu ne crede atat de lipsiti de inteligenta incat sa cream pliante folosind alte sigle decat cea oficiala a PDI.

Sanatate si decizii intelepte va dorim!