Noi tesuturi de fetusi avortati in vaccinuri – Studiu din 2015

Am mai scris despre celulele fetale din vaccinuri, obtinute de la fetusi avortati.

In 2015 a aparut o lucrare stiintifica despre “Caracteristicile si proprietatile de propagare virala ale unei noi linii celulare diploide umane, walvax-2, si modul in care aceasta este adecvata ca si substrat celular pentru productia de vaccinuri“.

Iata cateva pasaje esentiale:

1. “Este foarte dificil de gasit un fetus de calitate, ale carui tesuturi sa poata indeplini conditiile productiei de vaccinuri in masa“. (“it is extremely difficult to obtain qualified HDCSs that can satisfy the requirements for the mass production of vaccines“). Trebuie sa testezi mult, adica sa selectionezi la greu si sa faci sa sufere multi fetusi. De asemenea, stim din inregistrarile facute cu camera ascunsa ca organizatii precum Planned Parenthood negociaza cu firmele farma inclusiv VARSTA la care se pot obtine cel mai bine de la FETUSI VII tesuturile necesare.

2. “Liniile celulare obtinute de la animale introduc agenti exogeni potential riscanti“. Retineti ca pe vremea cand vaccinurile erau produse pe substraturi celulare animale, se sustinea ca ele ar fi sigure si lipsite de riscuri! Normal, caci altfel cine s-ar mai fi injectat cu ele?

3. “Spre deosebire [de liniile animale], liniile celulare diploide umane obtinute de la embrioni sau alte celule tisulare de origine umana poseda seturi de cromozomi identici lipsiti de agentii intamplatori cunoscuti“. (“human diploid cell strains (HDCSs), acquired from embryos or other tissue cells of human origin, possess identical chromosome sets that are free of all known adventitious agents“).  Intrucat niciodata nu pot fi excluse contaminarile sau alti agenti necunoscuti, este evident ca nici liniile celulare umane nu pot fi un substrat celular adecvat.

4. Totusi – dupa ce au verificat riguros foarte multi, fara indoiala – acesti cercetatori au obtinut 9 embrioni de copilasi, numai buni de avortat pentru ca stiinta sa prospere (“We obtained 9 fetuses through rigorous screening based on carefully specified inclusion criteria“). Nici nu vrem sa ne gandim cate suflete nevinovate au fost distruse si masacrate in numele “stiintei”.

5. Pentru ca treaba sa iasa bine au adoptat o metoda de a-i avorta vii, dupa cum am explicat si la punctul 1: “Varsta gestationala 2-4 luni, inducerea travaliului prin metoda pungii cu apa” (“induction of labor with the water bag method“). Este foarte greu de suportat atat sadism si cinism.

Consideram ca toti parintii credinciosi au o mare problema cu injectarea de material uman strain in corpul copiilor lor.

Deisher tesuturi fetale in vaccinuri

De asemenea, nu uitati ca Dr. Theresa Deisher, cercetator cu doctorat in fiziologie moleculara si celulara la Universitatea Stanford, a publicat impreuna cu K. Koyama o lucrare stiintifica in care expune posibilitatea ca fragmentele de ADN ale tesuturilor fetale continute in vaccinuri sa fie una din cauzele autismului declansat de vaccinuri.