Legatura vaccinuri-cancer – Raportul Comisiei din Italia

Raportul final al Comisiei Investigative

Legatura vaccinuri-cancer

A fost dat publicitatii primul raport ce admite o posibila cauzalitate vaccin-cancer.

De 18 ani incoace, comisiile speciale de investigatie au incercat sa raspunda la mii de cazuri de imbolnaviri grave si decese ale militarilor italieni, investigand cauzele si luand in considerare expunerea la factori multipli de risc.

Toate indoielile au fost acum spulberate: vaccinarea profilactica este printre factorii patogeni care au declansat aceasta situatia alarmanta in armata italiana!

Comisia a examinat cazurile in care vaccinarea condus la reactii adverse cu aparitia de boli autoimune si neoplastice la o parte din populatia militara vaccinata ce nu fusese supusa altor factori de risc in afara celor asociati cu vaccinarea.

Citam:

In lumina probelor adunate, Comisia confirma existenta unei legaturi semnificative statistic intre boli neoplastice [cancer!], limfoproliferative si alte boli (de ex. boli autoimune) si administrarea de vaccinuri conform regulamentelor militare pentru vaccinare profilactica.
Comisia considera ca o legatura de cauzalitate nu poate fi exclusa.

 

imm_commissione_uranio_1_en

Recomandari de vaccinare cu doze monovalente

Astfel, “pentru Fortele Armate Comisia parlamentara recomanda ca vaccinarea sa se faca cu vaccinuri monovalente si sa nu se administreze mai mult de 5 vaccinuri simultan, in conformitate cu principiul precautiunii confirmandu-se necesitatea pentru:

o examinare pre-vaccinala temeinica [Comisia a decis ca soldatii care nu trec aceste teste nu vor mai fi acceptati in armata]

evaluarea personalizata a riscului

• monitorizarea efectelor pe termen lung pentru fiecare individ.

Mentiuni: vaccinurile administrate soldatilor italieni sunt administrate si copiilor; dozele de vaccin nu sunt adaptate la greutatea corporala!
5 vaccinuri monovalente simultan administrate la un adult inseamna mai putin per kg corp decat ce primeste in prezent un bebelus.

Indoieli privind siguranta vaccinurilor

Comisia a subliniat ca exista inca multe indoieli privind siguranta vaccinurilor aprobate pentru uz militar si civil (care sunt identice).
Riscurile ca vaccinarea sa duca la probleme de sanatate cresc atunci cand se administreaza vaccinuri plurivalente sau cand organismul nu a avut suficient timp sa elimine adjuvantii, excipientii si substantele contaminante din vaccinuri [din cercetarile profesorului Romain Gherardi si ale doctorului Chris Exley stim ca aluminiul persista in creier cel putin SAPTE ANI!].

In timp ce politicienii nostri sustin ca riscurile mentionate nu ar fi sustinute de cercetarea medicala, Comisia recomanda acum ca tuturor militarilor sa li se administreze doar vaccinuri monobalente! Riscurile unei proceduri medicale obligatorii [in Italia] care poate periclita sanatatea sau viata copiilor nu pot fi musamalizate sau bagatelizate de guvern sau de doctori.

Vaccinuri contaminate?

Contaminarea vaccinurilor este demonstrata in tabelele de la pag. 157, 159, 169 si in fotografia de la pag. 165 din raportul comisiei.

Nu numai ca vaccinurile sunt contaminate cu multe substante declarate de companiile farmaceutice, dar autoritatile nu au dorit sa analizeze vaccinurile in mod independent. Mai multe asociatii germane, italiene, franceze si americane au efectuat de-a lungul anilor diverse analize ale vaccinurilor, solicitand multor autoritati sa reconfirme rezultatele alarmante si sa faca propriile lor analize. Toate aceste solicitari au fost ignorate. De fiecare data au incercat sa atace metodologia analizelor, dar niciodata nu au facut comparatii cu alte analize si nici nu au incercat sa reproduca sau sa demonteze rezultatele.

Raspunsul la intrebarea “Sunt vaccinurile contaminate?” este “DA, ABSOLUT”, insa pentru a intelege cantitatile reale, analizele trebuie facute in laboratoare independente si fara conflicte de interes, nu in cele sponsorizate de stat. Dar cine are interes sa faca asemenea analize?

Citate din raport

«Reactiile adverse raportate in prospectele si fisele tehnice ale vaccinurilor, chiar luate in considerare in mod individual, confirma necesitatea unor analize risc-beneficiu personalizate cu privire la vaccinarea profilactica, precum si necesitatea monitorizarii periodice pe termen lung a fiecarui vaccin in parte.»
(pag. 154)

«Desi Comisia cunoaste faptul ca reactiile adverse difera intre adulti si copii, nu trebuie subestimata cantitatea totala de aluminiu administrata personalului militar in decursul intregului proces de profilaxie, intrucat la adulti gradul mai mare de dezvoltare al sistemului imunitar si sistemului nervos, precum si posibilele forme de autoimunitate fiziologica pot induce reactii limfopoliferative si boli autoimune, dupa cum se arata in lista de efecte indezirabile, reactii adverse si contraindicatii continuta in prospectele tehnice ale companiilor farmaceutice.»
(pag. 160)

«Dupa cum s-a subliniat si in raportul interimar din iulie, vaccinarea implica riscuri cu privire la probleme imunosupresive, de hiperimunizare, autoimunitate si hipersenzitivitate. Aceasta afirmatie a fost confirmata de analiza documentelor vaccinurilor, cum ar fi prospectele si sumarul caracteristicilor produsului, rezumate in urmatorul tabel.»
(pag. 168)

«S-au descoperit informatii importante in urma analizei efectelor adverse, evenimentelor adverse si contraindicatiilor. Per total, au fost descoperite reactii adverse de la 10% pana la “frecventa necunoscuta”.»
(pag. 174)

«Mai mult decat atat, datele trimise de compania farmaceutica arata o serie de boli autoimune ca efecte indezirabile sau reactii adverse ale vaccinarii.»
(pag. 185)

«Trebuie remarcat ca monitorizarea reactiilor adverse este efectuata doar pentru un scurt timp dupa vaccinare, motiv pentru care reactiile adverse imediate sunt mult mai frecvente, in timp ce reactiile rare sunt legate de patologii pe termen lung, care necesita un esalon de populatie mult mai mare pentru studii, iar aceasta nu se realizeaza in timpul fazei post-marketing. De aceea, reactiile adverse non-acute sunt in mod semnificativ subestimate.»
(pag. 185)

Aici-link gasiti in josul paginii un alt link ce duce la raportul integral, tradus in engleza.

Noi intrebam: DE CE cand e vorba de adulti, personal militar etc., ies la iveala realitatile tragice ale vaccinarii, dar cand este vorba de copii toata lumea baga capul in nisip? Va lasam sa raspundeti singuri la aceasta intrebare!

P.S. Recomandam si urmatoarele informatii despre soldatii americani vatamati de vaccinuri in cel de-al doilea razboi mondial! Generalul Eisenhower relateaza in 1950 despre cei 6.000 de soldati aflati in spitale (!!), fara ca vreunul sa fi fost ranit. Acesti soldati erau crème de la crème in materie de sanatate (47% erau per total respinsi pentru serviciul militar, deci cei acceptati plezneau de sanatate!), dar cand ajungeau in cazarmi primeau baxul de vaccinuri si alte medicamente, ajungand invalizi fizic si psihic!

Soldati americani rapusi de vaccinuri in razboi