Vaccinul antihepatitic B ucide

R.I.P., micuta Paisleigh!

Paisleigh a fost o fetita americana, care se nascuse perfect sanatoasa.

Apoi i s-a administrat vaccinul antihepatitic B, care si in Romania se administreaza in prima zi de viata.

24 de ore mai tarziu, Paisleigh a murit.

Medicii pretind ca nu stiu de ce a murit micuta la 24 de ore dupa vaccin.

Medicii nu stiu de ce, dar stiu sigur (!) ca nu de la vaccin.

Cum au concluzionat ca nu a murit de la vaccin? Nu se stie.

Evident, familia intuieste de ce le-a murit bebelusul.

Lui Paisleigh i-au cedat ficatul si rinichii.

Medicii nu stiu de ce, dar stiu sigur (!) ca nu de la vaccin.

Altceva nu s-a intamplat, dar ei stiu sigur (!) ca nu e de la vaccin.

Mama lui Paisleigh a avut voie sa-si ia fetita in brate abia dupa ce Paisleigh murise.

Rugati-va pentru aceasta familie greu incercata!

 

Baby Paisleigh-1

Baby Paisleigh-2Baby Paisleigh-3

Baby Paisleigh-4
Cu aceasta ocazie, sa ne amintim si de bebelusul Ian Gromowski, o alta victima foarte cunoscuta a vaccinului antihepatitic B.

Si Ian se nascuse sanatos si perfect si a fost ucis de acest vaccin antihepatitic B.

Intrati pe pagina Ian’s Voice si informati-va despre inimaginabila tragedie traita de acea familie!

1011626_943814522326141_4773183922310100208_n

Odihniti-va in pace, copilasi scumpi! Nu va vom uita niciodata!

* * * * *

Un neuropatolog foarte experimentat a furnizat intr-o corespondenta privata cu medicul american Toni Bark o serie de instructiuni care trebuiesc urmate de patologii care doresc sa afle cauza exacta a unui copil decedat dupa vaccinare.

Redam in continuare aceste instructiuni, deoarece – oricat de morbide vi s-ar parea – ele ar putea fi utile parintilor care isi pierd bebelusii in urma vaccinarii si care ar putea in acest fel sa afle, impreuna cu patologii care realizeaza autopsiile, cum anume s-a produs decesul copilasilor lor din cauza vaccinarii.

In esenta, trebuie sa existe o autopsie generala amanuntita, cu examinarea in mare, dar si microscopica a tuturor organelor majore, inclusiv a plamanilor, a inimii, a ficatului, splinei, rinichilor, a suprarenalelor, tiroidei, timusului, esofagului, a stomacului, intestinului subtire si colonului.

Pentru sistemul nervos central, recomand insistent ca la autopsie creierul sa fie fixat in formalina si sectionat dupa cel putin o saptamana de la fixare, deoarece sectionarea proaspata (asa cum procedeaza multi patologi) inseamna ca nu se pot taia sectiuni suficient de subtiri pentru a vedea toate structurile necesare. Structurile critice in cazurile “sindromului mortii subite a bebelusului” includ medulla [maduva, metencefal – n.t.], din care toate nivelurile trebuie sa fie examinate histologic, precum si ambii hipocampi, esantionati in mod ideal in sectiuni coronare la nivelul nucleilor ​​geniculati laterali. Alte probe standard trebuie sa includa mai multe din cortexul cerebral si materia alba, mostre de ganglioni bazali, talamus, hipotalamus, mezencefal, pons (metencefal) si cerebel. Adesea, maduva nu este analizata de patologi, dar in mod ideal ar trebui, cel putin, sa fie scoasa, examinata macar superficial si apoi analizata histologic daca se observa anomalii.

Daca exista vreo suspiciune de abuz asupra copilului, procedura recomandata este scoaterea maduvei cervicale din coloana vertebrala intacta de la nivelul cervical. Structura se fixeaza, apoi se decalcifiaza si sectioneaza transversal de sus pana jos. In mod similar, trebuie sa se scoata ochii sau cel putin tesuturile orbitale dupa ce a fost extras creierul, si apoi retina sa fie esantionata pentru examinare histologica pentru a se stabili daca a existat hemoragie retinala sau a tecii nervului optic.

Astfel, pentru cazurile unde “sindromul mortii subite a bebelusului” poate fi indus de vaccin, este important de vazut daca exista anomalii structurale ale maduvei care ar putea confirma existenta unor anomalii posibile ale retelelor 5HT care sustin activitatea respiratorie. Aceasta include absenta sau hipoplazia nucleelor ​​arcuite ventrale si orice displazie a nucleilor ​​olivari inferiori. Pentru hipocampi se cauta o dezvoltare anormala a girului dentat, inclusiv orice duplicare sau zone de dispersie a celulelor granulare.

Pentru copiii de peste un an, maduva completa este mai putin importanta si este suficient daca se analizeaza doar unul sau doua niveluri. Hipocampii sunt foarte importanti, acolo se cauta anomaliile pe care le-am descris deja. De asemenea, sunt necesare probe bune din cortex, pentru a se cauta semne de leziuni epileptogene.

*****

Informati-va din surse independente, pentru a putea lua decizii informate.