Ucraina – epidemie masiva dupa vaccinarea in masa?

Mașina de propagandă ne spune că a izbucnit rujeola și în Ucraina.

Pare-se că la data de 27 aprilie 2018 ar fi fost “infectate” deja peste 12.000 de persoane. Nu se știe dacă se numără și la ei cazurile de vreo trei ani încoace…

În ultimele săptămâni ar fi fost raportate 1.070 cazuri noi, dintre care 507 adulți și 563 de copii. Ar fi cel mai mare număr de cazuri raportat într-o săptămână de la izbucnirea “epidemiei”.

Despre alba-neagra cu diagnosticul la pojar am mai scris si noi AICI-LINK.

Oh, dar surpriza acum vine: in 2016 rata vaccinarii antirujeolice scazuse la 31% (raportandu-se abia 90 de cazuri de rujeola), iar in 2017 s-a lucrat foarte intens la programul de vaccinare, ceea ce a dus la creșterea ratei de vaccinare la peste 90%, adică TRIPLU față de anul anterior.

V-ați prins? Se triplează rata vaccinării și brusc este o epidemie uriașă!

MMR vaccine

UNICEF salută eforturile ministerului sănătății ucrainian, de a controla epidemia de rujeolă din Ucraina și de a accentua dezvoltarea unui program național de imunizare. Abia în anul trecut s-a dublat rata de vaccinare la copii și a depășit 90%.”

Iată, deci, ditamai epidemia FIX după ce s-a reușit vaccinarea a peste 90% din copii!

Ministrul Sănătății ucrainian are o explicație: “Pentru o protecție solidă împotriva bolilor infecțioase avem nevoie de o rată de imunizare de 95% – atunci putem vorbi de o “imunitate colectivă”. Pentru prima oară, Ucraina dispune de toate vaccinurile – sigure și eficiente. Le solicit părinților să-și vaccineze copiii și îi încurajez pe doctori să-i vaccineze pe pacienți“, a declarat ministra Dr. Ulana Suprun.

UNICEF a sărit imediat în ajutor și a livrat la cererea Ministerului Sănătății ucrainian un nou pachet de vaccinuri ROR (rujeolă- oreion – rubeolă). Se menționează un număr de 500.000 de doze, după ce în februarie mai livraseră 200.000 de doze.

Pentru prima oara în ultimii 7 ani, Ucraina dispune de toate vaccinurile conform calendarului, care sunt disponibile în toate regiunile țării.

Iată deci ce legătură clară: se triplează rata vaccinării și izbucnește cea mai masivă epidemie!

Nu s-a întâmplat la fel și în 2014 în China, când a izbucnit epidemia când ei aveau 99% rata de vaccinare?

Incredibil este si altceva: autoritatile medicale din Ucraina au uitat ca in 2006, cand aveau rata de vaccinare de 98%, se raportasera 42.742 de cazuri de rujeola!!

Treziți-vă la realitate, oameni buni! Vaccinurile nu protejează, nu au protejat niciodată!

 

P.S. Mai multe despre “imunitatea turmei” aici:
1. Imunitatea de turma – un mit nestiintific
2.
“Monthly estimates of the child population ‘susceptible’ to measles, 1900-1931, Baltimore, Maryland”; A W Hedrich; American Journal of Epidemiology; May 1933 – Oxford University Press.
2. ‘Vaccine Safety Manual’ by Neil Z Miller; New Atlantean Press; 2008, 2009; pg 152.