Dr. Jacob Puliyel – Cum se musamalizeaza decesele asociate cu vaccinarea (Video)

Jacob-Puliyel-MDJacob Puliyel, MD, MRCP, M Phil este șef al Secției de pediatrie a spitalului St. Stephens din Delhi, India, și membru al Grupului național consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) al Guvernului Indiei. Dr. Puliyel conduce un grup de medici pediatri, activiști în domeniul sănătății, cadre didactice din domeniul sănătății publice și oficialități publice care pun critică politicile de vaccinare naționale concepute greșit și promovate de industria farmaceutică.

Lista de publicații a doctorului Jacob Puliyel este impresionantă.

Dr. Puliyel se află în prima linie de luptă cu lobby-ul puternic pro vaccinare, cu dovezi care neagă afirmațiile false despre beneficiile vaccinurilor pentru populatiile din Asia. Acestea includ: vaccinul HiB Influenza, vaccinul HPV Human Papilloma Virus și vaccinul pentavalent care include cinci virusuri.

 

Potrivit Ministerului Sănătăţii din India, 54 de bebeluşi au murit în 2013 la scurt timp după administrarea noului vaccin “pentavalent” – promovat cum că ar conferi imunitate împotriva a 5 microbi care cauzează boli: HiB Influenza, hepatita B, difterie, pertussis (tuse convulsivă) şi tetanus. Dar, în loc de a conferi imunitate, acest vaccin pune în pericol viața copiilor şi deviază fonduri deja limitate.

Dr. Puliyel a subliniat, folosind cifrele din ministerul sănătății, că

dintre copiii vaccinați cu vaccin pentavalent 1 din 4.000 a decedat!

“Dacă o cohortă de nou-născuţi din India de 25 de milioane este vaccinată cu vaccin pentavalent, 6.250 de bebeluși vor muri ANUAL din cauza efectelor adverse după imunizare. . . . Costul imens al pierderii de vieți de la [reacțiile adverse] ale vaccinului combinat pentavalent este greu de justificat.”

Dr. Jacob Puliyel a adăugat în continuare:

“Pentru ca un vaccin să fie introdus în programul național de imunizare, acesta trebuie să reducă povara bolii pentru a-și justifica costurile (analiza risc-beneficiu). Din păcate, vaccinul HiB nu îndeplinește aceste condiţii în Asia. În mod repetat, studiile asiatice au arătat că nu există o reducere a meningitei sau a pneumoniei la cei care au primit vaccinul.

După studiul Hib din Bangladesh, agenţiile internaţionale – printre care Johns Hopkins, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI)) – au lansat un comunicat de presă mincinos, afirmând că studiul ar fi arătat că vaccinul era util. Această poveste a fost demascată recent în British Medical Journal.

Este clar că vaccinul nu salvează nicio viață – ci doar înghite fonduri care ar fi putut fi utilizate pentru intervenții reale de salvare a vieții – cum ar fi furnizarea de apă potabilă curată.

O analiză în revista The Lancet a arătat că vaccinul pneumococic reduce doar 4 cazuri de pneumonie la 1000 de copii. Costul pentru vaccinarea a 1000 de copii ajunge la 12.750 de dolari. Tratarea celor 4 cazuri de pneumonie în India, folosind protocolul OMS, ar costa 1 dolar.”

În iulie 2017, dr. Jacob Puliyel a publicat în Indian Journal of Medical Ethics o nouă lucrare ştiințifică intitulată “Decese în urma vaccinului pentavalent şi clasificarea modificată a reacţiilor adverse postvaccinale“, din care cităm:

“Suntem preocupați de modificările efectuate de OMS asupra metodologiei de evaluare a evenimentelor adverse după imunizare (AEFI), care fac aproape imposibil ca evenimentele adverse (decese în acest caz) observate pentru prima dată în faza a IV-a (post-marketing) a studiilor să mai fie clasificate ca “asociate cauzal în mod plauzibil cu imunizarea”.
Succesiunea evenimentelor care au condus la această revizuire a clasificării cauzalității este revelatoare. Un vaccin pentavalent Quinvaxim (Crucell) a fost introdus în Sri Lanka la 1 ianuarie 2008. Patru luni mai târziu, după cinci decese cauzate de evenimente adverse postvaccinale, vaccinul a fost retras de guvern. Echipa OMS care a investigat aceste AEFI a raportat că în trei din cele cinci decese existase o asociere temporală plauzibilă cu vaccinarea, iar decesele nu au putut fi atribuite unor boli concomitente sau altor medicamente sau substanțe chimice. Folosind clasificarea Brighton, clasificarea standard a OMS pentru AEFI la acel moment, aceste trei decese trebuiau clasificate ca fiind “probabil” legate de imunizare. Cu toate acestea, această echipă a OMS care investiga decesele din Sri Lanka a scris în raport că au eliminat categoriile “probabil” și “posibil” din clasificarea Brighton și au concluzionat că AEFI erau “puțin probabil” să fie legate de vaccin. Această modificare ad libitum a clasificării Brighton a fost raportată în British Medical Journal.

În urma acestui incident, clasificarea AEFI a fost revizuită în mod oficial. În noul algoritm, decesele observate în timpul supravegherii post-marketing (după punerea pe piață) nu mai pot fi clasificate ca fiind “asociate cauzal în mod plauzibil cu vaccinul” dacă vaccinul nu a provocat o creștere semnificativă statistic a deceselor în studiile reduse, de fază 3. Dacă vaccinul a cauzat o creștere semnificativă a deceselor în micile studii controlate, vaccinul nu ar fi autorizat. După autorizare, toate decesele care se văd în faza extinsă post-marketing (după introducerea pe piață) sunt pur și simplu etichetate drept decese întâmplătoare sau neclasificabile. Orice întârzieri în a admite legătura cu vaccinarea pot duce la decese inutile, care ar putea fi evitate.”

Un articol în limba română este aici: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/11/16/237-de-copii-au-murit-in-3-zile-dupa-vaccinul-pentavalent-numarul-este-in-crestere/

Cu privire la MODUL FRAUDULOS în care OMS a modificat metoda de clasificare a evenimentelor adverse postvaccinale pentru a MUŞAMALIZA decesele cauzate de vaccinuri şi a le face să dispară din statistici, vă invităm să urmăriţi prezentarea de mai jos: