Video in limba romana

V-aţi injecta de bunăvoie copilul cu una din substanţele următoare?
Otrava celulară şi neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuşi organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic şi cultivate pe celule embrionare sau pe piure de ţânţari?
Chiar nu vreţi?
Atunci, la următorul rapel, solicitaţi de la medic prospectul şi întrebaţi-l despre ingredientele şi adjuvanţii vaccinurilor!

* * * * *

O emisiune foarte importantă şi echilibrata despre vaccinare, chiar şi în mainstream media, la ProTV!
Mulţumim, Anca Năstasi, pentru aceasta emisiune valoroasă!

* * * * *

De ce vor autorităţile vaccinarea obligatorie??

Urme reziduale (Trace Amounts) – un documentar despre mercurul din vaccinuri!

 

* * * * *

An de an, suntem îndemnaţi tot mai insistent să ne vaccinam antigripal pentru a fi “protejaţi” de gripă. Mai nou, vaccinul antigripal se recomandă deja nu numai femeilor însărcinate şi persoanelor peste 65 de ani, dar şi bebelusilor de 6 (şase) luni!
Deşi reacţiile secundare nu se manifestă la toata lumea imediat, ele pot varia: unii oameni intră în şoc anafilactic imediat după vaccinare, alţii sunt afectaţi iremediabil în timp, dezvoltând paralizii, ataxie cerebrală, mielită transversă, encefalită, fibromialgie, scleroză multiplă indusă chimic, Parkinson, Alzheimer etc. Aceste reacţii depind şi de tipul de vaccin primit.

Inainte să te vaccinezi, informează-te bine, din surse independente, cu privire la reacţiile adverse! Informaţi-vă corect despre riscurile/beneficiile vaccinului antigripal înainte de a accepta recomandarile nu întotdeauna dezinteresate ale medicilor!

Sănătatea nu vine din seringă!

* * * * *

Linişte, se vaccinează!

* * * * *

Vaccinarea – Adevărul ascuns

* * * * *

Auto-denunţul unui vaccinolog

* * * * *

Spunem DA sau NU vaccinării? Interviu cu doamna dr. Cristina Popescu

* * * * *

Mame care spun NU vaccinărilor

* * * * *

Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu despre vaccinuri, antibiotice, antitermice, lapte praf

* * * * *

“Oamenii care susţin vaccinurile sunt adesea foarte agresivi şi nu vor ca tu să asculţi şi argumentele de cealaltă parte. Aceasta ar trebui să-ţi aprindă un beculeţ de alarmă. <<De ce nu vor ca eu să ascult toate argumentele, inclusiv din tabăra opusă? De ce ei nu mă consideră în stare să cântăresc argumentele ambelor părţi şi să iau propria mea decizie?>>

Eu personal nu spun nimănui să nu vaccineze. Dar ei întotdeauna iţi vor spune să vaccinezi, pentru toate. Doar acest fapt şi e de ajuns pentru a aprinde becul roşu. Eu spun să asculţi toate argumentele şi apoi să alegi.
Ceea ce faci este răspunderea ta, o asumi. Dar asta nu o mai recomandă cei care susţin campaniile tot mai agresive pro vaccinare, pentru tot mai multe vaccinuri, tot timpul, pentru toţi bebeluşii.”
Dr. Suzanne Humphries